Tekstiilien pesupalvelu

Hinnat sisältävät alv 24%

Hinnoittelemme erilaiset tekstiilipesutarpeet tapauskohtaisesti, jotta et maksa turhasta. Parhaan tarjouksen saat, kun lähetät meille yhteydenoton ohessa kuvia pestävistä kalusteista, matoista tai verhoiluista.

Muista hyödyntää siivouspalvelun työkustannukset kotitalousvähennyksenä (60 % vuonna 2023)!

Tekniset tiedot

Tekstiilien pesupalvelu

Tekstiilien pesupalvelu Tampereen alueella meiltä! Palveluvalikoimaamme kuuluu kangaspäällysteisten huonekalujen, kuten sohvien, sänkyjen, nojatuolien, työtuolien ja keittiön tuolien sekä mattojen ja autojen penkkien pesu.

Käytämme tekstiilien pesupalvelussa Kärcher Puzzi 8/1 C tekstiilipesuria ja Kärcher RM 760 -tekstiilipesuainetta. Pesurimme on suunniteltu kangaspäällysteisten kalusteiden, mattojen ja autojen sisäverhoilujen tehokkaaseen syväpuhdistamiseen. Hoidamme tekstiilien pesun nopeasti, lopputuloksen laadusta tinkimättä.

Tekstiilin pinta käsitellään ensin veteen sekoitetulla pesuaineella. Pesuaine on syväpuhdistava, mutta sitä ei tarvitse huuhdella pois pestyltä pinnalta. Pestävä tekstiili voidaan siis heti käsitellä tekstiilipesurin tehokkaalla imutoiminnolla, joka imee tekstiilin pinnasta sekä lian että suurimman osan pesuaineliuoksen aiheuttamasta kosteudesta.

Se, että pesuainetta ei tarvitse huuhdella pois pestävästä tekstiilistä, takaa lyhyen kuivumisajan! Lopputuloksena on raikkaan puhdas sohva, autonpenkki, matto tai muu tekstiilipinta, jonka kuivumista ei tarvitse kauaa odotella.

Joustava pesupalvelu

Hinnoittelemme erilaiset tekstiilituotteiden pesut tapauskohtaisesti, jotta et maksa turhasta. Parhaan tarjouksen saat, kun lähetät meille yhteydenoton ohessa kuvia pestävistä kalusteista, matoista tai verhoiluista. Näin voimme arvioida pesuun tarvittavat resurssit tarkemmin.

Tekstiilien pesupalvelumme toimii joustavasti sinulle sopivana ajankohtana. Halusitpa siis puhtaan sohvan, raikkaan auton tai vaikkapa freesatut keittiön tuolit, sovi sinulle sopiva tekstiilien pesuajankohta kanssamme. Ota meihin yhteyttä soittamalla tai laittamalla viestiä WhatsAppissa +358 40 769 2800, sähköpostilla vuokratori@gmail.com tai verkkosivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.

Tekstiilipesurin vuokraus

Haluatko pestä itse sohvan, sängynpäädyn, autonpenkit tai matot, ja tarvitsisit vain tekstiilipesurin? Sekin järjestyy!

Vuokraamme Kärcher Puzzi 8/1 C tekstiilipesuria myös erikseen. Vuokrauksen hintaan kuuluu tällöin kaksi pesuainetablettia (Kärcher RM 760) ja tarvittaessa voit ostaa mukaan myös enemmän pesuainetabletteja, jos pestäviä huonekaluja tai muita kangaspäällysteisiä tuotteita on useita. Ota yhteyttä, niin sovitaan tekstiilipesurin vuokrasta!