MEISTÄ

Vuokratorin tarina

Hei! Olen Rasmus Janakka, 23-vuotias nuori yrittäjä Tampereelta. Opiskellessani Proakatemialla sain idean tuottaa laadukkaampaa ja asiakaslähtöisempää vuokraustoimintaa, sillä tänä päivänä asiakkaat arvostavat joustavuutta ja henkilökohtaista palvelua. Näin syntyi ensimmäinen yritykseni Vuokratori Oy, jonka perustin vastaamaan näihin tarpeisiin.

Tarjoan vuokralle kodin ja vapaa-ajan tuotteita sekä palveluita. Valikoimaan kuuluu mm. pakettiauton- , SUP-lautojen- sekä ammattitason tekstiilipesurin vuokraus. Tarjoan myös kuljetus- ja tekstiilipesupalveluita.

Vuokrauspalveluni toimii 24/7. Noudot ja palautukset keskustasta tai sarankulmasta  sopimuksen mukaan.

Käy tykkäämässä Vuokratorista Facebookissa ja seuraamassa Instagramissa! Sosiaalisen median kanavistamme näet ajankohtaisimmat tarjoukset ja tuotteemme.

Visioni

Haaveenani on työllistää tulevaisuudessa muitakin työntekijöitä ja kasvattaa yrityksestä johtava kodin sekä vapaa-ajan välinevuokraamo.

Haluan panostaa vain laadukkaisiin ja tarpeellisiin tuotteisiin sekä tuottaa sellaisia palveluita, joista asiakkaat todella hyötyvät.

Asiakastyytyväisyys on minulle ykkösprioriteetti.

Tavoitteenani on yleistää vuokraamista, sillä se on ekologinen vaihtoehto ja haluan olla tulevaisuudessa merkittävä ilmasto brändi.