Muutto- ja kuljetuspalvelu

Hinnat sisältävät alv 24%.

Muutot ja kuljetukset:

Tekniset tiedot

Muuttopalvelu

Muuttopalvelu Tampereella tai lähialueilla joustavasti sinun ja perheesi tarpeiden mukaan. Jokainen muutto sovitaan ja hinnoitellaan tapauskohtaisesti, joten saat juuri sen palvelun, jota tarvitset. Säästät aikaa ja vaivaa, kun ammattitaitoinen muuttopalvelu huolehtii muuttokuorman kuljettamisesta ripeästi, turvallisesti ja niin, että huonekalusi, astiasi ja muu omaisuutesi säilyy ehjänä.

Muuttoautomme on tilava, joten muutto onnistuu useimmiten yhdellä kuljetuksella. Tuomme muuttopäivänä mukanamme myös nokkakärryt, kiristys- ja kantoliinoja sekä muuttohuopia, jotta laatikot, huonekalut ja muut painavat tavarat saadaan pakattua ja kuljetettua turvallisesti. Meillä on kokemusta lukuisista muutoista, joten muutto sujuu jouhevasti.

Muutatpa lähelle tai kauas, saat meiltä toiveesi mukaan yksi tai kaksi kantajaa avuksi sekä kuljetuksen muuttokuormalle tilavalla pakettiautollamme. Isompiin muuttoihin voit vuokrata pakettiauton ja kantoavun lisäksi myös peräkärryn. Hoidamme muuttoja ensijaisesti Tampereen seudulla, mutta mielellään myös koko Pirkanmaan alueella.

Kuljetuspalvelu

Eri kokoisten muuttojen lisäksi hoidamme mielellämme myös pienemmät kuljetukset, kuten uusien huonekalujen toimittamisen kotiisi tai vanhojen huonekalujen tai esimerkiksi rikkoutuneen kodinkoneen tai elektroniikan kuljettamisen kierrätykseen. Pakkaamme ja kuljetamme tavaran asianmukaisella huolellisuudella ja toimitamme sen nopeinta reittiä pitkin asiakkaan kanssa sovittuun osoitteeseen tai esimerkiksi kierrätyskeskukseen.

Kuljetuspalvelussakin apunamme on nokkakärryt, kiristys- ja kantoliinoja sekä muuttohuopia, jotta laatikot, huonekalut ja muut painavat tavarat saadaan kuljetettua turvallisesti. Kuljetuspalvelu palvelee Tampereen alueella sekä lähikunnissa. Tarvittaessa myös laajemmalla – pyydä rohkeasti tarjous!

Muutto- ja kuljetuspalvelun hinta

Muuttopalvelu ja muut kuljetukset laskutetaan käytetyn ajan perusteella, joten et maksa turhasta. Tuntihinta on lähtökohtaisesti kiinteitä paketteja edullisempi vaihtoehto. Laskutettava aika alkaa, kun muuttoautomme lähtee liikkeelle osoitteesta Hatanpään Valtatie 20 ja päättyy, kun auto palaa samaan osoitteeseen. Maksu tapahtuu muuttokohteessa, loppumatkan aika arvioidaan nopeinta reittiä pitkin. Pyydä meiltä rohkeasti hinta-arvio oman muuttosi tai kuljetuksesi kohdalla!

Pakettiauton vuokraus

Haluatko hoitaa muuton itse, ja tarvitsisit vain pakettiauton? Sekin järjestyy. Vuokraamme pakettiautoa myös erikseen. Vuokrauksen hintaan kuuluu tällöin nokkakärryt, kiristysliinat, kantoliinat sekä muuttohuopia, jotta muutto tai kuljetus hoituu helposti ja turvallisesti myös ilman kantoapuamme. Ota yhteyttä, niin sovitaan pakettiauton ja muuttovälineistön sekä tarvittaessa myös peräkärryn vuokrasta!