Renkaanvaihto, Tampere

Hinnat sis. alv 24%.

Renkaanvaihto kotipihassa

Palvelemme Sarankulman ja Pirkkalan alueella. Varaa aika renkaanvaihtoon etukäteen soittamalla, WhatsAppilla, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Vaihdamme renkaat kotipihassasi ja tarkistamme samalla rengaspaineet.

Kysy rohkeasti myös tarjousta muille alueille tai renkaiden vaihdosta useampaan ajoneuvoon samalla kertaa!

Renkaanvaihto vuokraamollamme

Palvelemme Sarankulmassa tallissamme sopimuksen mukaan. Tarkistamme samalla rengaspaineet. Varaa aika renkaanvaihtoon etukäteen soittamalla, WhatsAppilla, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

📞 +358442857293
📩  vuokratori@gmail.com

Renkaanvaihto

Renkaanvaihto Tampereella ja Pirkkalassa joustavasti sopimuksen mukaan. Vaihdamme autosi renkaat Tampereen Sarankulman sekä Pirkkalan alueella kätevästi omassa kotipihassasi tai halutessasi voit tuoda autosi renkaanvaihtoon Vuokratorin tallille. Tallimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Sarankulmassa, joten meille on helppo saapua, kun renkaiden vaihto on ajankohtaista.

Vaihdamme renkaat nopeasti ja ammattitaitoisesti kaikkiin henkilöautoihin, citymaastureihin, mopoautoihin sekä normaalikokoisiin pakettiautoihin. Renkaanvaihtoon on hyvä varata aikaa noin 20 minuuttia. Palvelu pitää sisällään renkaiden vaihdon lisäksi myös rengaspaineiden tarkistuksen sekä säädön tarpeen mukaan. Saat meiltä myös arvion molempien sarjojen renkaiden kunnosta.

Palvelemme sinua joustavasti yhdessä sovittuna ajankohtana. Halusitpa vaihdon siis omalla pihallasi tai meidän tallilla, muistathan varata meiltä ajan etukäteen. Ota meihin yhteyttä soittamalla tai laittamalla viestiä WhatsAppissa +358 40 769 2800, sähköpostilla vuokratori@gmail.com tai verkkosivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Jos et asu Sarankulman alueella tai Pirkkalassa, pyydä meiltä tarjous renkaanvaihdosta myös muualle Tampereen alueella ja/tai renkaiden vaihdosta useampaan ajoneuvoon kotipihassasi. Laitetaan samalla kertaa koko perheen autot, maasturit ja mopoautot kuntoon!

Vuokrauspalvelut

Tiesithän, että renkaanvaihdon yhteydessä onnistuu myös kodintarvikkeiden, työkalujen, vapaa-ajan välineiden tai esimerkiksi paljun vuokraus? Kannattaa siis ehdottomasti tutustua Vuokratorin valikoimaan ja sopia vuokrauksen aloitus tai vuokraamiesi välineiden palautus renkaiden vaihdon yhteyteen.

Vuokratorilta vuokraus onnistuu helposti ja nopeasti. Ota meihin yhteyttä sinulle sopivalla tavalla ja sovitaan välineiden vuokrauksesta renkaiden vaihdon yhteydessä tai toki erikseenkin! Vuokrauspalvelumme toimivat joustavasti ja tarpeidesi mukaan, kuten renkaiden vaihtokin. Vuokraaminen on ekologinen vaihtoehto tavaran omistamiselle ja voit säästää sekä aikaa että luontoa yhdistämällä välineiden vuokrauksen renkaiden vaihtoon.