Vuokratori

Iskevän mutterinvääntimen vuokraus, Tampere

Hinnat sisältävät (alv 24%)

Lisäakku 5 € / vrk

Vuokraukseen kuuluu akun, laturin, kuulosuojainten ja suojalasien lisäksi iskevälle ruuvinvääntimelle tarkoitettu hylsysarja.

Kuljetusmaksu 10 € + 0,50 € / km, toteutuneiden kilometrien mukaan.

Iskevän mutterinvääntimen vuokraus

Vuokraa iskevä mutterinväännin meiltä Tampereella! Vuokrattavana meillä on laadukas Milwaukee M18 FMTIW2F12 FUEL 1/2″ iskevä mutterinväännin, joka on paitsi kompaktin kokoinen, myös tehokas. Mutterinvääntimessä on kitkarenkaalla varustettu 1/2 kara, johon on helppo littää hylsyt, jatkovarret ja muut koneessa kätettävät tarvikkeet.

Ammattilaistenkin käyttöön suunniteltu mutterinväännin on oiva työkalu esimerkiksi renkaiden vaihtoon. Iskevällä mutterinvääntimellä vaihdat helposti autosi renkaat keväällä ja syksyllä kauden vaihtuessa. Tällä koneella saat avattua ne ruosteisemmatkin pultit ja toisaalta kiristät mutterit juuri oikeaan momenttiin.

Työkalun monikäyttöisyyden takaa neljä eri nopeus- ja vääntömomenttiasetusta. Yksi toiminto on erityisen tarkkaan työhön, toinen auttaa välttämään materiaalin ja ruuvien vaurioitumista, kolmas tarjoaa maksimaalisen suorituskyvyn vaativammissa työtehtävissä ja neljäs on optimaalinen yhdistelmä tarkkuutta ja suorituskykyä.

Tehokas mutterinväännin tuottaa alansa johtavan, jopa 881 Nm vääntömomentin ja 745 Nm kiristysmomentin. Kompakti muotoilu mahdollistaa pääsyn myös ahtaisiin työskentelytiloihin. Mutterinvääntimen karan ympärille on asetettu kolme kirkasta LED-valoa, jotka yhdessä valaisevat vääntimen käyttäjälle työskentelyalueen niin, ettei siihen synny varjoja.

Iskevän mutterinvääntimen vuokraukseen sisältyy yksi akku, laturi sekä hylsysarja, jossa on sopivat hylsyt eri kokoisille muttereille. Lisäksi saat käyttöösi vuokrauksen ajaksi kuulosuojaimet ja suojalasit, jotta voit työskennellä turvallisesti käyttäessäsi iskevää mutterinväännintä. Halutessasi voit vuokrata mukaan myös lisäakun, jolla varmistat, että työ ei keskeydy.

Iskevän mutterinvääntimen vuokraus onnistuu helposti ottamalla yhteyttä. Kuljetamme mutterinvääntimen vuokrauksen sovittuna aloitusajankohtana toivomaasi osoitteeseen tai halutessasi voit noutaa vääntimen meiltä. Vuokraamomme sijaitsee Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tutustu myös vuokraamomme muihin työkaluihin, jos sinulla on työnalla isompikin projekti tai remontti, jossa tarvitset useita työkaluja. Meillä on tarjolla laadukas ja monipuolinen työkaluvalikoima, jotta voit vuokrata tarvitsemasi työkalut omaksi ostamisen sijaan. Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopivan työkalusetin vuokrauksesta.

Iskevän mutterinvääntimen tekniset tiedot:

  • jännite: 18 V
  • iskuluku: 0-900 / 0-2100 / 0-3100 iskua/min
  • kuormittamaton nopeus: 0-1250 / 0-1950 / 0-2575 / 0-1325 kierrosta/min
  • max. vääntö kiristyksessä: 475 / 610 / 745 / 47 Nm
  • max. avausmomentti: 881 Nm
  • max. mutterin halkaisija: M22
  • pituus: 152 mm
  • toimii kaikilla MILWAUKEE M18-akuilla