Vuokratori

Iskevän ruuvinvääntimen vuokraus, Tampere

Hinnat sisältävät (alv 24%)

Lisäakku 5 € / vrk

Vuokraukseen kuuluu akun, laturin, kuulosuojainten ja suojalasien lisäksi iskevälle ruuvinvääntimelle tarkoitettu kärkisarja.

Kuljetusmaksu 10 € + 0,50 € / km, toteutuneiden kilometrien mukaan.

Iskevän ruuvinvääntimen vuokraus

Vuokraa iskevä ruuvinväännin meiltä Tampereella! Vuokrattavana meillä on laadukas Milwaukee M18 FID2 FUEL 1/4 iskevä ruuvinväännin, joka on paitsi tehokas, myös erittäin kompaktin kokoinen. Vääntimen pieni koko mahdollistaa työskentelyn ahtaissakin tiloissa ja tekee vääntimen käytöstä muutoinkin helppoa ja miellyttävää.

Ammattilaistenkin käyttöön suunniteltu ruuvinväännin on oiva työkalu erilaisiin remontti- tai huoltotöihin tai DIY-projekteihin. Työkalun monikäyttöisyyden takaa neljä eri nopeus- ja vääntömomenttiasetusta. Yksi toiminto on erityisen tarkkaan työhön, toinen auttaa välttämään materiaalin ja ruuvien vaurioitumista, kolmas tarjoaa maksimaalisen suorituskyvyn vaativammissa työtehtävissä ja neljäs on optimaalinen yhdistelmä tarkkuutta ja suorituskykyä.

Tehokas ruuvinväännin tuottaa jopa 226 Nm väännön ja nopean ruuvausvauhdin – jopa 3600 kierrosta minuutissa ja 4300 iskua minuutissa. Ruuvinvääntimen karan ympärille on asetettu kolme kirkasta LED-valoa, jotka yhdessä valaisevat vääntimen käyttäjälle työskentelyalueen niin, ettei siihen synny varjoja.

Iskevän ruuvinvääntimen vuokraukseen sisältyy yksi akku, laturi sekä kärkisarja, jossa on sopivat kärjet eri kokoisille ruuveille. Lisäksi saat käyttöösi vuokrauksen ajaksi kuulosuojaimet ja suojalasit, jotta voit työskennellä turvallisesti käyttäessäsi iskevää ruuvinväännintä. Halutessasi voit vuokrata mukaan myös lisäakun, jolla varmistat, että työ ei keskeydy.

Iskevän ruuvinvääntimen vuokraus onnistuu helposti ottamalla yhteyttä. Kuljetamme ruuvinvääntimen vuokrauksen sovittuna aloitusajankohtana toivomaasi osoitteeseen tai halutessasi voit noutaa vääntimen meiltä. Vuokraamomme sijaitsee Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tutustu myös vuokraamomme muihin työkaluihin, jos sinulla on työnalla isompikin projekti tai remontti, jossa tarvitset useita työkaluja. Meillä on tarjolla laadukas ja monipuolinen työkaluvalikoima, jotta voit vuokrata tarvitsemasi työkalut omaksi ostamisen sijaan. Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopivan työkalusetin vuokrauksesta.

Iskevän ruuvinvääntimen tekniset tiedot:

  • jännite: 18 V
  • istukka: 1/4″ Hex
  • iskuluku: 1200 / 3400 / 4300 / 0-4300 iskua/min
  • kuormittamaton nopeus: 1900 / 2800 / 3600 0-3600 kierrosta/min
  • max. vääntöteho: 119 / 176 / 226 / 0-226 Nm
  • max. ruuvin halkaisija: M16
  • pituus: 117 mm
  • paino: 1,7 kg (akun kanssa)
  • toimii kaikilla MILWAUKEE M18-akuilla