Vuokratori

Kaiuttimien vuokraus, Tampere

Hinnat sisältävät (alv 24%)

Kuljetusmaksu 10 € + 0,50 € / km, toteutuneiden kilometrien mukaan.

Kaiuttimien vuokraus

Kaiuttimien vuokraus meiltä Tampereen alueella! Mitä olisikaan juhlat ilman musiikkia? Tylsät! Vuokraamme vaikuttavia JBL Partybox 310 -kaiuttimia huolehtimaan kaikenlaisten juhlien äänentoistosta ja hyvästä tunnelmasta. Kaiuttimet sopivat yhtä hyvin polttareihin, firman pikkujouluihin, tyky- tai tyhy-päiviin, syntymäpäiväjuhliin, tupareihin, häihin, kesäisiin grillibileisiin tai vaikkapa ihan tavalliseen viikonlopun illanviettoon.

Vuokrattavissa kaiuttimissa on roiskeenkestävä IPX4 pinnoite. Voit siis napata kaiuttimet mukaan myös takapihan kesäjuhliin tai allasbileisiin. Altaaseen asti kaiuttimia ei kuitenkaan kannata viedä. Kaiuttimet on helppo siirtää juhlapaikalle tai vaikka sieltä jatkoille teleskooppikahvan sekä kaiuttimiin sisäänrakennettujen, pehmeästi liukuvien renkaiden ansioista.

Kaiuttimissa on JBL:lle ominainen 240-wattinen äänentoisto. Ääntä siis lähtee! Kaiuttimet voit yhdistää puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen Bluetoothin avulla tai AUX tai USB -johdolla musiikin soittamista varten.

Kaiuttimen säätöpaneelissa on myös sisäänrakennettu taustavalaistus, joka syttyy pimeässä. Kaiuttimien asetusten muuttaminen onnistuu siis helposti illan hämärässäkin. Lisäksi kaiuttimien etupaneelissa on musiikkiin synkronoitu ja erikseen ohjailtava valaistus, josta DJ:n lisäksi koko juhlakansa pääsee nauttimaan. Musiikin ja valojen säätäminen onnistuu helposti JBL PartyBox -sovelluksen avulla.

JBL Partybox 310 -kaiuttimissa on myös sisäänrakennettu karaoketila. Näiden kaiuttimien avulla onnistuu siis musiikin kuuntelun lisäksi karaokeshow ja niin soolo- kuin duettoesityksetkin. Vuokraamme kaiuttimien kaveriksi sekä JBL:n langattomia mikrofoneja (2 kpl) että Senzin langallisia mikrofoneja (2 kpl).

Musiikin kuuntelun ja karaoke-mahdollisuuden lisäksi kaiuttimista löytyy omia ääniefektejä, kuten aplodeja, buuausta ja paineilmatorven ääni. Näiden kanssa saat juhlavieraat taatusti nauramaan!

Kaiuttimien akunkesto on noin 18 tuntia, joten juhlat voivat jatkua aamuun saakka. Ja siinä tapauksessa, että haluat bilettää pidempään, vuokrauksen mukana tuleva latausjohto varmistaa sen, että voit tanssia, laulaa ja juhlia vaikka koko viikonlopun.

Voit valita vuokrattavaksi yhden tai kaksi kaiutinta. Kaiuttimet voi yhdistää toisiinsa johdolla tai langattomasti. Lisäksi ne voi yhdistää mikkiin tai kitaraan. Kaiuttimet ovat yhteensopivia yleisimpien kaiutintelineiden kanssa (nostamalla kaiuttimet korkeammalle äänentoisto sekä valoshown näkyvyys paranevat entisestään).

Kaiuttimien vuokraus onnistuu helposti ottamalla yhteyttä. Voit hakea kaiuttimet meiltä tai pyytää meitä toimittamaan ne valmiiksi juhlapaikalle tai kotiisi.