Vuokratori

Led-työvalaisimen vuokraus, Tampere

Hinnat sisältävät (alv 24%)

Lisäakku 5 € / vrk

Vuokraukseen kuuluu lisäksi akku sekä laturi.

Kuljetusmaksu 10 € + 0,50 € / km, toteutuneiden kilometrien mukaan.

Led-työvalaisimen vuokraus

Vuokraa led-työvalaisin meiltä Tampereella! Vuokrattavana meillä on laadukas Milwaukee M18 T LED led-työvalaisin, joka helpottaa työskentelyä hämärissä tiloissa.

Led-työvalaisin on ehdoton tarvike, jos teet remonttia tai työskentelet muutoin hämärässä tai pimeässä tilassa tai jos teet erittäin tarkkaa työtä ja haluat nähdä työkohteen selvästi. Remonttien lisäksi käsivalaisin on oiva apu esimerkiksi auton tai moottoripyörän huoltotöihin. Suomen ajoittain nopeastikin hämärtyviin iltoihin työvalaisin on tärkeä apu, jos työskentelee ulkona.

Milwaukeen led-työvalaisin tarjoaa kirkkaat 120 lumenia valotehoa. Valaisimessa on iskun- ja säänkestävä, sinetöity alumiinipää, joten se sopii käytettäväksi myös vaativammissa olosuhteissa. Se kestää kylmää ja märkää, joten valaisinta voi käyttää myös ulkotiloissa. Valaisin ei kuumene ulkopuolelta ja sitä on turvallista käsitellä.

Led-työvalaisimen pää kääntyy jopa 135°, jotta voit tähdätä sen mahdollisimman tarkasti suoraan työstökohteeseen. Valaisimessa on ergonominen kahva, josta sitä voi pidellä valaisun aikana. Jos tarvitset molemmat kädet työskentelyyn, voit pyytää kaverin apuun pitämään valoa tai käyttää valaisem integroitua koukkua.

Käsivalaisin jaksaa valaista työkohteitasi jopa 12 tuntia yhdellä akun latauksella. Vuokraukseen kuuluu yksi akku ja lisäksi laturi, jotta tarvittaessa voit ladata akkua ja jatkaa sitten taas työn valaisua. Halutessasi voit vuokrata mukaan myös lisäakun, jolla varmistat, että työ ei keskeydy.

Led-työvalaisimen vuokraus onnistuu helposti ottamalla yhteyttä. Tuomme led-työvalaisimen vuokrauksen sovittuna aloitusajankohtana toivomaasi osoitteeseen tai halutessasi voit noutaa valaisimen meiltä. Vuokraamomme sijaitsee Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tutustu valaisimen lisäksi myös vuokraamomme työkaluihin, jos sinulla on työnalla isompikin projekti tai remontti, jossa tarvitset useita työkaluja. Meillä on tarjolla laadukas ja monipuolinen työkaluvalikoima, jotta voit vuokrata tarvitsemasi työkalut omaksi ostamisen sijaan. Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopivan työkalusetin vuokrauksesta.

Led-työvalaisimen tekniset tiedot:

  • pään kääntyvyys: 135°
  • valoteho: 120 lumenia
  • kesto: 12 tuntia yhdellä latauksella
  • iskun- ja säänkestävyys: kyllä
  • paino: 0,7 kg (akun kanssa)
  • toimii kaikilla MILWAUKEE M18-akuilla