Vuokratori

Lehtipuhaltimen vuokraus, Tampere

Hinnat sisältävät (alv 24%)

Huomioithan, että polttoaine ei sisälly vuokrauksen hintaan. Meiltä voit ostaa valmista 2T pienkonebensiiniä vuokrauksen yhteydessä hintaan 25 € / 5 litraa tai halutessasi voit huolehtia polttoaineen hankinnasta erikseen. 5 litran kanisteri riittää 2,5 tankilliseen lehtipuhaltimella.

Kuljetusmaksu 10 € + 0,50 € / km, toteutuneiden kilometrien mukaan.

Kysy meiltä myös lehtien puhallusta palveluna!

Lehtipuhaltimen vuokraus

Vuokraa lehtipuhallin meiltä Tampereella! Vuokrattavana on Stihl -tuoteperheen tehokkain lehtipuhallin, joka riittää taatusti niin pientaloasujan kuin jopa ammattilaisenkin tarpeisiin. Lehtipuhaltimemme on Stihlin lippulaivamalli BR 800 C-E.

Lehtipuhaltimen vuokraus helpottaa ja nopeuttaa merkittävästi joka vuosi tehtävää kotipihan tai vaikkapa mökin pihamaan puhdistamista. Tehokkaalla lehtipuhaltimellamme putsaat kätevästi niin terassit, rännit, ojat kuin muutkin ahtaat tai muutoin hankalasti haravoitavat paikat. Koko piha on hetkessä lehdistä puhdas!

Lehtipuhaltimessa on mukavat ja ergonomiset säädettävät valjaat, säädettävä kaasukahvan asento, portaattomasti säädettävä puhallusputki, tärinävaimennus sekä kahden käden kahva, joiden avulla työskentely on ergonomista, helppoa ja miellyttävää. Lisäksi lehtipuhaltimen helppokäyttöisyyttä parantaa entisestään sivussa sijaitseva kiristysnaru, jonka avulla puhallin voidaan käynnistää suoraan sen ollessa selässä. Kevyt ja tasainen veto riittää koneen käynnistymiseen.

Lehtipuhaltimen vuokraus onnistuu helposti ottamalla yhteyttä. Vuokraukseen sisältyy myös kuulosuojaimet ja suojalasti, jotta voit työskennellä turvallisesti lehtipuhaltimen kanssa. Voit ostaa meiltä myös lehtipuhaltimen käyttöön tarvittavan polttoaineen. Saat mukaasi silloin 5 litran kanisterin polttoainetta, joka riittää 2,5 tankilliseen eli jopa yli 195 työminuuttiin (eli noin 3 tuntia ja 15 minuuttia). Tässä ajassa puhdistat varmasti oman ja tarvittaessa naapurinkin pihan!

Kuljetamme lehtipuhaltimen vuokrauksen sovittuna aloitusajankohtana toivomaasi osoitteeseen tai halutessasi voit noutaa lehtipuhaltimen meiltä. Vuokraamomme sijaitsee Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lehtipuhallin mahtuu useimpiin henkilöautoihin, kun auton takapenkin selkänojan kaataa alas kuljetuksen ajaksi.

Lehtipuhaltimen tekniset tiedot:

  • työaika tankillisella: 79 min
  • max. ilmamäärä: 2.025 m³/h
  • max. ilmanopeus: 97 m/s
  • teho: 3.2 kW
  • paino: 11.7 kg
  • polttoainesäiliön tilavuus: 2 l
  • moottorin tilavuus: 79,9 cm³
  • äänenvoimakkuus: 104 dB