Vuokratori

OAC liukulumikenkien vuokraus, Tampere

Hinnat sisältävät (alv 24%)

Lisävuorokausi 10 € / vrk.

Kuljetusmaksu 10 € + 0,50 € / km, toteutuneiden kilometrien mukaan.

Vuokrahintaan sisältyy yhdet liukulumikengät sekä teleskooppisauvat. Vuokraa liukulumikengät Tampereella ottamalla yhteyttä!

Liukulumikenkien vuokraus

Vuokraa liukulumikengät meiltä Tampereella! OAC liukulumikenkien vuokraus sisältää säädettävät teleskooppisauvat menoa vauhdittamaan. Valittavanasi on neljä erilaista liukulumikenkämallia hieman eri käyttötarkoituksiin aikuisille ja lapsille. Halutessasi voit vuokrata liukulumikengät sinulle ja ystävillesi tai vaikka koko perheelle.

Liukulumikengät tai toiselta nimeltään karvapohjasukset ovat lyhyet ja leveät sukset. Niissä yhdistyy tukevien lumikenkien ja perinteisten suksien parhaat ominaisuudet. Ne kantavat lumella, parantavat liikkumismahdollisuuksia haastavassa maastossa, sekä tekevät liikkumisesta tavalliseen lumikenkäilyyn verrattuna nopeampaa. Liukulumikengillä liikut reippaasti vaihtelevassakin maastossa, umpihangessa ja niin ylä- kuin alamäissäkin.

Saatavilla 4 erilaista liukulumikenkämallia

Voit valita haluamasi liukulumikengät valikoimastamme. Saatavilla on:

  • 2x KAR 149 liukulumikengät – suosittu malli, joka sopii jokaiseen maastoon. Tämä on monipuolinen malli, joka sopii leppoisille miniretkille tai pidemmille vaelluksille, jossa maasto saattaa myös vaihdella.
  • 1x XCD BC 160 liukulumikengät – uutuus, joka sopii erityisesti mäkiseen maastoon, laskemiseen ja se kestää muita malleja enemmän painoa. Malli on siis ihanteellinen isommille retkeilijöille tai hiihtäjille, joilla on mukanaan reppu täynnä eväitä.
  • 1x WAP 129 liukulumikengät – lyhyempi malli, joka sopii tiheämpään metsään tai vaikkapa koiran kanssa ulkoiluun. Leveytensä ansiosta sukset kantavat hyvin hangella.
  • 1x POH 100 liukulumikengät – lapsille sopiva pienempi malli. Suosittelemme POH-suksia noin 5-10 vuotiaille lapsille.

Kaikissa meiltä vuokrattavissa liukulumikengissä on uudistettu EA 2.0 side ja POH-suksissa lapsille tarkoitettu JR side. EA 2.0 ja JR side ovat yleissiteitä, joihin ei tarvita monoja. Voit siis käyttää liukulumikenkiä helposti omilla talvikengilläsi. EA 2.0 siteeseen sopii kenkä, jonka pohjan pituus on 24-38 cm ja JR siteeseen kenkä, jonka pohjan pituus on 22,5-30,5 cm. Kengän pohja ei saa olla liian jäykkä, jotta liukulumikenkäily sujuu mukavasti.

Liukulumikenkien vuokraus sisältää aina myös laadukkaat teleskooppisauvat. Valittavanasi on kaksi mallia: Black Diamond Traverse, jota voi säätää 105-150 cm pituuteen sekä Komperdell Thermo Ascent Ti 2, jonka säätö onnistuu 115-150 cm pituuteen.

Liukulumikenkien vuokraus onnistuu helposti ja nopeasti. Ota meihin yhteyttä ja sovitaan vuokrauksesta! Voit valita vuokraukselle noudon tai pyytää meitä toimittamaan liukulumikengät vaikka kotiovellesi. Vuokraamomme sijaitsee Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella.