Vuokratori

Painepesurin vuokraus, Tampere

Hinnat sisältävät (alv 24%)

Painepesurin vuokraus

Vuokraa painepesuri meiltä Tampereella! Vuokrattavana meillä on Kärcher HD 5/15 CX painepesuri, joka on helppokäyttöinen, tehokas ja monipuolinen. Pesuri on suunniteltu soveltumaan myös ammattikäyttöön, ja sillä pesee nopeasti ja vaivattomasti monenlaisia pintoja: esimerkiksi auton, peräkärryn, veneen, moottoripyörän, aidan, pihakalusteet ja terassin.

Painepesurin vuokraus on nopea ja fiksu ratkaisu, kun haluat puhdistaa isoja pintoja tehokkaasti. Tavalliseen vesiletkuun verrattuna painepesuri on tehokkaampi lian irroittaja, ja lisäksi se säästää vettä. Painepesurissamme käyetetään EASY!Force-pesukahvaa, joka mahdollistaa sen, että puhdistaminen sujuu väsymättä.

Painepesuri on kompakti ja helposti liikuteltavissa. Pesurin pohjassa olevat pyörät sekä kätevä kantokahva helpottavat sen nostamista ja siirtämistä. Pesuria voi käyttää sekä ergonomisemmassa pystyasennossa että tukevammin vaaka-asennossa. Vaaka-asennossa pesurin pyörät eivät osu maahan, joten pesuri pysyy paikallaan erittäin tukevasti.

Painepesurin letkukela on kevytliikkeinen ja 15 metriä pitkä korkeapaineletku mahdollistaa pitkän toimintasäteen. Painepesuria ei siis tarvitse jatkuvasti siirrellä, vaikkakin se onnistuu kätevästi. Letkun päässä on kolmitoimisuutin, jossa on nimensäkin mukaisesti kolme erilaista toimintoa: tehokkaasti likaa irroittava pistesuutin, korkeapaineinen viuhkasuutin sekä matalapaineinen viuhkasuutin.

Matalapaineinen viuhkasuutin sopii erityisesti pesuaineen levittämiseen ja huuhteluun ja kapeammat suuttimet tehokkaampaan lian irroittamiseen. Mitä kapeampi suutin on käytössä, sitä isommalla paineella pesuri toimii. Valitse käytettävä paine pestävän kohteen mukaan. Voit pienentää käytettävää painetta myös ottamalla etäisyyttä pesukohteeseen.

Muista käyttää tarvittaessa myös pesuainetta. Parhaan pesutuloksen saa, kun käyttää lämmintä (max. 60 °C) vettä ja pestävälle pinnalle sopivaa pesuainetta. Huomioithan, että painepesurin kanssa on oltava huolellinen. Korkeapaineletkulla ei saa koskaan osoittaa ihmistä tai eläintä eikä painepesuria tule jättää lasten ulotuville.

Painepesurin vuokraus onnistuu helposti ottamalla yhteyttä. Kuljetamme painepesurin vuokrauksen sovittuna aloitusajankohtana toivomaasi osoitteeseen tai halutessasi voit noutaa pesurin meiltä. Vuokraamomme sijaitsee Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Painepesuri mahtuu useimpiin henkilöautoihin, kun auton takapenkin selkänojan kaataa alas kuljetuksen ajaksi.

Painepesurin tekniset tiedot:

  • kelan pituus: 15 m
  • pituus: 38 cm
  • leveys: 37 cm
  • korkeus: 93 cm
  • paino: 25,7 kg
  • virtausnopeus: 500 l/h
  • työpaine: 150 bar (max 200 bar)
  • liitäntäteho: 2,8 kW
  • jännite: 230 V
  • virtajohto: 5 m