Vuokratori

Paljun vuokraus, Tampere

Hinnat sisältävät (alv 24%)

Käyttääksesi paljua tarvitset vain vettä, täyttöletkun ja polttopuita. Halutessasi voit tilata meiltä paljun vuokrauksen yhteydessä myös polttopuut.

Polttopuut:
35 € / vrk
65 € / vkpl

Voit noutaa paljukärryn Vuokratorin tallilta Tampereen Sarankulmasta (B-kortti riittää) tai pyytää meitä toimittamaan sen kotipihaasi tai juhlapaikalle. Kuljetus onnistuu lisämaksusta. Kuljetuksen hintaan sisältyy sekä paljun tuominen paikalle että sen noutaminen pois vuokrauksen päättyessä.

Kuljetus:
0-19 km / 70 €
20-39 km / 100 €
40-60 km / 130 €

Kuljetukseen varattu matka on yhdensuuntainen Vuokratorin tallilta (Toivonkatu 5) asiakkaan osoitteeseen. Pidempien matkojen toimituksesta sovitaan erikseen.

Paljun vuokraus

Vuokraa palju meiltä Tampereen alueella! Palju on monenlaisten illanviettojen, juhlien ja tapahtumien vetonaula. Se sopii yhtä hyvin firman pikkujouluihin, polttareihin, tyky- tai tyhy-päiviin, syntymäpäiväjuhliin, kesäisiin grillibileisiin tai vaikkapa ihan tavalliseen saunailtaan. Palju on myös mainio tapa palkita pihatöissä tai vaikkapa muuttoapuna ollutta talkooväkeä.

Vuokraamme paljukärryä, jossa on itse paljun lisäksi sen lämmitämistä varten kamiina sekä säilytyslokero polttopuille. Voit huolehtia polttopuista itse tai tilata ne meiltä paljun vuokraamisen yhteydessä. Paljun lämmittämiseen on hyvä varata noin 2-3 tuntia aikaa ennen kylpemistä. Kun vesi on lämmennyt noin 36-40 °C lämpöön, paljuun voi pulahtaa.

Kärryssä on myös kätevät pyyhekoukut! Säilytyslokeroiden päälle voi istahtaa vilvoittelemaan paljuttelun välissä.

Paljuun mahtuu kerralla kylpemään noin kuusi henkilöä. Muistathan, että paljussa kylpevien lasten tulee olla aina aikuisen valvonnassa. Ennen paljuun menoa on hyvä peseytyä, jotta kylpyvesi pysyy mahdollisimman puhtaana koko paljuhetken ajan.

Paljukärryä voi vetää B-kortilla, jos ajoneuvoyhdistelmän kokonaismassa jää alle 3500 kg (paljukärryn tieliikenteeseen rekisteröity paino on 900 kg). Paljukärryn voi peruuttaa paikalleen, mutta mikäli peruuttaminen arveluttaa, kärryn siirtely onnistuu sen koosta huolimatta myös käsin. Tasaisella alustalla siirron voi tehdä yksinkin, mutta suosittelemme aina kahta henkilöä paljukärryn siirtämiseen käsin, etenkin epätasaisella pihalla.

Palju vuokrataan aina pestynä ja desinfioituna. Vuokrauksen hintaan kuuluu myös vuokrauksen jälkeinen pesu ja desinfiointi, eli me huolehdimme niistä puolestasi! Sinun täytyy vain tyhjentää palju ja kamiina ennen palautusta. Huomioithan, että palju siirtäminen edes osittain täytettynä on ehdottomasti kielletty.