Vuokratori

Puukkosahan vuokraus, Tampere

Hinnat sisältävät (alv 24%)

Lisäakku 5 € / vrk

Vuokraukseen kuuluu akun, laturin, kuulosuojainten ja suojalasien lisäksi puukkosahalle tarkoitettu terä.

Kuljetusmaksu 10 € + 0,50 € / km, toteutuneiden kilometrien mukaan.

Puukkosahan vuokraus

Vuokraa puukkosaha meiltä Tampereella! Vuokrattavana meillä on laadukas Milwaukee M18 FSZ FUEL SAWZALL puukkosaha säädettävällä kengällä. Puukkosaha on käytännöllinen ja monipuolinen rakentajan tai remontoijan työkalu. Se on oiva valinta silloin, kun haluat esimerkiksi purkaa väliseiniä, tehdä läpivientejä, katkaista muoviputkia tai sahata metalliputkia kipinättömästi. Puukkosaha on erityisen kätevä sellaisissa töissä, joissa sahattava kohde on kiinteästi paikallaan.

Tehokas hiiliharjaton POWERSTATE™-moottori ja hyvä terä puukkosahassa tekevät sahaamisen helpoksi ja pitävät akunkäytön tehokkaana. Milwaukeen patentoitu vaihteiston suojakytkin vaimentaa äkillisten terän jumiutumisten aiheuttamia iskuja.

Puukkosahan sahaussyvyys riippuu sahattavasta kohteesta. Esimerkiksi alumiinia tai sekametallia voidaan sahata 25 mm syvyydeltä ja puuta jopa 300 mm syvyydeltä. Sahaussyvyydet eri materiaalien kohdalla lueteltu tarkemmin alla. Sahaan integroitu LED-työvalo valaisee sahattavan kohteen ilman varjoja.

Puukkosahassa on erittäin suorituskykyinen akku, jonka yksittäisten kennojen valvonta optimoi työkalun käyttöajan. Akun virtamittari ilmoittaa jäljellä olevan virran, niin tiedät, kauanko ehdit vielä sahata. Akkua voi myös ladata sahaamisen välissä.

Puukkosahan vuokraukseen sisältyy yksi akku, laturi sekä terä, joka kiinnitetään sahan helppoon pikakiinnitykseen. Lisäksi saat käyttöösi vuokrauksen ajaksi kuulosuojaimet ja suojalasit, jotta voit työskennellä turvallisesti käyttäessäsi puukkosahaa. Halutessasi voit vuokrata mukaan myös lisäakun, jolla varmistat, että työ ei keskeydy.

Puukkosahan vuokraus onnistuu helposti ottamalla yhteyttä. Kuljetamme puukkosahan vuokrauksen sovittuna aloitusajankohtana toivomaasi osoitteeseen tai halutessasi voit noutaa sahan meiltä. Vuokraamomme sijaitsee Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tutustu myös vuokraamomme muihin työkaluihin, jos sinulla on työnalla isompikin projekti tai remontti, jossa tarvitset useita työkaluja. Meillä on tarjolla laadukas ja monipuolinen työkaluvalikoima, jotta voit vuokrata tarvitsemasi työkalut omaksi ostamisen sijaan. Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopivan työkalusetin vuokrauksesta.

Puukkosahan tekniset tiedot:

  • jännite: 18 V
  • kuormittamaton iskuluku: 0-300 iskua/min
  • iskun pituus: 32 mm
  • max. sahaussyvyys puuhun: 300 mm
  • max. sahaussyvyys teräkseen: 20 mm
  • max. sahaussyvyys alumiiniin: 25 mm
  • max. sahaussyvyys sekametalliin: 25 mm
  • max. sahaussyvyys metalliputkeen: 150 mm
  • paino: 3,8 kg (akkun kanssa)
  • toimii kaikilla MILWAUKEE M18-akuilla