Vuokratori

Pyörösahan vuokraus, Tampere

Hinnat sisältävät (alv 24%)

Lisäakku 5 € / vrk

Vuokraukseen kuuluu akun, laturin, kuulosuojainten ja suojalasien lisäksi pyörösahalle tarkoitettu terä.

Kuljetusmaksu 10 € + 0,50 € / km, toteutuneiden kilometrien mukaan.

Pyörösahan vuokraus

Vuokraa pyörösaha meiltä Tampereella! Vuokrattavana meillä on laadukas Milwaukee M18 CCS55 FUEL pyörösaha, joka tunnetaan myös nimellä käsisirkkeli. Pyörösaha on käytännöllinen ja monipuolinen rakentajan tai remontoijan työkalu. Se on oiva valinta silloin, kun haluat sahata ja katkaista esimerkiksi lankkuja, lautoja, palkkeja ja/tai levyjä suoraan työmaalla ja kuljettaa työkalua helposti mukanasi.

Tehokas hiiliharjaton POWERSTATE™-moottori ja hyvä terä pyörösahassa tekevät sahaamisen helpoksi ja pitävät akunkäytön tehokkaana. Pyörösahassa käytetään 165 mm terää, jolla sahaussyvyys on 55 mm. Integroitu tuuletusilman ohjaus pitää sahauslinjan puhtaana ja sahan korkea kierrosluku (jopa 5000 kierrosta minuutissa) takaa nopeat ja siistit sahaukset. Sahaan integroitu LED-työvalo valaisee sahattavan kohteen ilman varjoja.

Pyörösahassa on erittäin suorituskykyinen akku, jonka yksittäisten kennojen valvonta optimoi työkalun käyttöajan. Akun virtamittari ilmoittaa jäljellä olevan virran, niin tiedät, kauanko ehdit vielä sahata. Akkua voi myös ladata sahaamisen välissä. Halutessasi voit vuokrata mukaan myös lisäakun, jolla varmistat, että työ ei keskeydy.

Pyörösahan vuokraukseen sisältyy yksi akku, laturi sekä terä. Lisäksi saat käyttöösi vuokrauksen ajaksi kuulosuojaimet ja suojalasit, jotta voit työskennellä turvallisesti käyttäessäsi pyörösahaa. Pyörösahassa on magnesiumista valmistetut ylä- ja alasuojat, jotka tarjoavat turvallisuutta ja luokkansa parhaan iskunkestävyyden.

Pyörösahan vuokraus onnistuu helposti ottamalla yhteyttä. Kuljetamme pyörösahan vuokrauksen sovittuna aloitusajankohtana toivomaasi osoitteeseen tai halutessasi voit noutaa sahan meiltä. Vuokraamomme sijaitsee Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tutustu myös vuokraamomme muihin työkaluihin, jos sinulla on työnalla isompikin projekti tai remontti, jossa tarvitset useita työkaluja. Meillä on tarjolla laadukas ja monipuolinen työkaluvalikoima, jotta voit vuokrata tarvitsemasi työkalut omaksi ostamisen sijaan. Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopivan työkalusetin vuokrauksesta.

Pyörösahan tekniset tiedot:

  • jännite: 18 V
  • istukan koko: 15,87 mm
  • kuormittamaton nopeus: 5000 kierrosta/min
  • terän halkaisija: 165 mm
  • viistekapasiteetti: 50°
  • max. leikkuusyvyys: 45°, 41 mm
  • max. leikkuusyvyys: 90°, 55 mm
  • paino: 3,2 kg (akun kanssa)
  • toimii kaikilla MILWAUKEE M18-akuilla